BORN INFECTED is een nieuwe Nederlandse Hardcore band. Opgericht in 2019. Ronald, Stan en Patrick hebben al een gezamenlijk muziekverleden, met de komst van Pascal en Ken is de band compleet.

Al snel ontstaat het idee om van Born Infected een soort project te maken. We hebben allemaal het gevoel dat onze band en muziek ergens voor moeten staan. Samenwerking met andere muzikanten en artiesten uit de hardcore scene is een logische stap om te proberen wat aandacht te genereren voor organisaties die wel een platform en wat steun kunnen gebruiken.

 

TOGETHER

 

Onder het motto Samen sterk hebben we contact gezocht met een aantal organisaties waar we ons voor in willen zetten. Hardcore Help Foundation, Animal Rights en Sea Shepherd waren meteen enthousiast.

 

Met onze mix van hardcore, metal en punk willen we de wereld een beetje wakker schudden. Muziek is een deel van ons leven en onze manier om ons te uiten en aandacht te vragen voor zaken die wij belangrijk vinden. 

 

DO IT YOURSELF

 

Verandering begint bij jezelf maar alleen kunnen we de wereld niet veranderen. Met anderen samen, hebben we invloed. We vinden al snel andere muzikanten en kunstenaars bereid om een bijdrage te leveren aan ons project (zonder ook maar een noot van ons te hebben gehoord). 

 

De permafrost is langzaam aan het ontdooien. Koraalriffen verdwijnen. Bossen worden gekapt voor “groene stroom”. Kinderen in centraal Afrika zijn nog steeds ondervoed en uitgesloten van schoon drinkwater. Er worden nog steeds dierproeven uitgevoerd.

 

We hebben de kennis en de middelen, maar helaas niet allemaal de wil om het te veranderen.

 

WE WANT A CHANGE

 

Help ons organisaties te steunen die wel de wil hebben om te veranderen!

Volg de links naar de verschillende websites, facebook , instagram en andere pagina’s. om te zien waar de organisaties waar wij mee samenwerken voor staan

 

Door het kopen van onze EP of andere merchandise van Born Infected, lever je een directe bijdrage aan deze organisaties.

Contact Foundations:
Seashepherd www.seashepherd.nl
Hardcore Help Foundation www.hardcore-help.org
Animal Rights www.animalrights.nl

 

NOBODY CAN DO EVERYTHING BUT EVERYONE CAN DO SOMETHING

 

 

 

BORN INFECTED

Born Infected Facebook

Born Infected

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.